De grote pensioenroof

De ene na de andere aanval vuurt de regering af op onze pensioenen. En elke keer staat Kim De Witte paraat met een weerwoord dat brandhout maakt van de regeringsplannen. Nu heeft de pensioenspecialist van de PVDA een heel boek klaar waarin hij de lezer meeneemt langs de frontlijnen van het pensioengevecht én plannen smeedt om de strijd voor onze pensioenen te winnen.

De luis in de pels van het pensioenbeleid van de regering. Door vriend en vijand erkend als groot pensioenspecialist. Het bracht Kim De Witte in duidingsprogramma’s op tv en op de opiniebladzijden van kranten en tijdschriften ... Daar moest wel eens een boek van komen. En kijk, daar ligt de De Grote Pensioenroof vanaf morgen in de winkel. Een boek met een titel die de lading dekt, zoals dat heet.

Bestel het boek van Kim De Witte op www.pvdashop.be.

Lees ook hier ons interview met Kim De Witte : “We hebben de laagste pensioenen van Europa en zelfs die zouden onbetaalbaar zijn? Hier klopt iets niet”

Kim on tour

Wil je ook eens komen luisteren naar Kim en zijn plan om ons pensioen terug te winnen?

De eerste boekvoorstelling is al achter de rug, in een volle Monty Kultuurfaktorij in Antwerpen. Het langverwachte boek van pensioenspecialist Kim De Witte werd er voorgesteld in goed gezelschap. Hij ging in gesprek met een resem bijzonder straffe gasten. Ilse De Vooght (Femma), Nouchka Roelants (LBC-NVK), Prof. Dr. Jozef Pacolet (KU Leuven), Jean-Marie Debaene (ABVV), Pia Stalpaert (voorzitter ACV Voeding en diensten), en Linda Van Der Schoepen (vakbondsafgevaardigde BBTK zorgsector).

20180322-DSC_4541.jpg

20180322-DSC_4547.jpg

20180322-DSC_4561.jpg

De komende maanden stelt Kim De Witte zijn boek voor in alle Vlaamse provincies. Alle praktisch info vind je hier.

Kom zeker eens langs. Het boek is te verkrijgen op alle boekvoorstellingen, in heel wat boekhandels en ook via de PVDA-shop.

 


Schrijf als eerste een commentaar

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.